Welcome vreemde
Registreer nu!
Users: 4043
Online: 0
 
Gebruiker: Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Wordt lid
 
02-08-2010

Vorst Nationaal blaast 40 kaarsjes uit met 3 grote feestmomenten.

Vorst Nationaal blaast 40 kaarsjes uit met 3 grote feestmomenten.
40 jaar geleden opende Vorst Nationaal zijn deuren. In de afgelopen 4 decennia kreeg de concerttempel naam en faam in binnen- en buitenland. Vorst Nationaal heeft ruim 4000 concerten en meer dan 15 miljoen bezoekers op de teller staan. De kracht van deze mythische rocktempel? Dankzij de unieke schelpvormige zaalconstructie 8000 mensen kunnen ontvangen en toch de sfeer van intimiteit, plezier en gezelligheid behouden. Om de 40 ste verjaardag van Vorst Nationaal gepast te vieren, lanceren we 3 grote party’s. Belangrijk om te melden is dat de buurtbewoners geen
last zullen ondervinden van de evenementen. Er werd een uitgebreid mobiliteitsplan opgesteld om overlast te vermijden.

Menig bezoeker heeft een geslaagd concert ritmisch en uit volle borst afgesloten met de slagzin “we want more!”. Vanaf 1 oktober 2010 zullen deze woorden synoniem staan voor ‘een onvergetelijke party’. Vorst Nationaal cre?t ter gelegenheid van haar 40-jarig bestaan een nieuw party-concept, nooit eerder vertoond in Vorst Nationaal. “We Want More” betekent 3 spetterende party’s met een ongelofelijke line-up en topambiance.

“More summer, the party” op 1 & 2 oktober.
De zomer duurt dit jaar iets langer in Vorst Nationaal… “More summer, the party” is op 1 en 2 oktober de kick-off van het feestjaar met talrijke nationale en internationale DJ’s. Tickets zijn te koop via de website www.wewantmore.be. We werken momenteel de 2 andere concepten uit en vertellen er u binnenkort meer over. Hou zeker en vast onze website in het oog: www.wewantmore.be. Dat 40 jaar Vorst Nationaal zal gevierd worden, staat vast!


Rust voor de omwonenden
Voor de 3 party’s werkte Vorst Nationaal aan een effici? mobiliteitsplan. Er wordt voor parkings gezorgd aan de invalswegen buiten het centrum van Vorst. Alle bezoekers zijn verplicht te parkeren op deze beveiligde parkings. Van daaruit rijden shuttlebussen naar Vorst Nationaal en terug. De bezoekers die met het openbaar vervoer naar Vorst Nationaal willen komen, kunnen uiteraard ook gebruik maken van shuttlediensten. Aan het Zuid Station en aan De Beurs wachten shuttlebusjes de bezoekers op en brengen hen naar de ingang van Vorst Nationaal. Rond de concertzaal mogen er in dat weekend geen auto’s parkeren. Dit zorgt voor comfort en een gevoel van veiligheid bij de bezoekers en rust voor de omwonenden van Vorst Nationaal.

www.wewantmore.be
Commentaar